Vul uw Code in om het reparatie menu te openen

1Hoe werkt onze service?

Om van onze service gebruik te maken heeft u een inlogcode nodig voor de Circulaire pagina. Deze heeft u ontvangen bij uw bestelling en is terug te vinden in de bevestigings-email. Deze ziet er bijvoorbeeld zo uit: Clockworks999

Heeft u uw horloge in een winkel gekocht of elders ontvangen? Dan kunt u met de knop "Registreer uw horloge" deze aanmelden.

2 Circular Coins

Een goede manier om de waarde in een product hoog te houden is het mogelijk maken van reparaties.

Daarom hebben wij de Circular Coin geïntroduceerd waarmee we u tegemoet komen bij uw eerste reparatie. Tegen inlevering van deze Coin kunt u voor gereduceerd tarief een reparatie bij ons aanvragen. Zo houden we onderhoud de eerste keer goed betaalbaar!

3 Reparatie & onderhoud

Komt er dus na verloop van tijd bijvoorbeeld een kras in het glas of verslijt de band? Dan zorgen we er samen voor dat uw horloge weer in topconditie wordt gebracht!

• Band vervangen €12,50 / €25 zonder coins
• Glas vervangen €10 / €20 zonder coins
• Batterij vervangen €7,50 / €15 zonder coins

3 Terug verkopen

Als je om welke reden dan ook ons horloge niet meer gebruikt, laat hem niet verstoffen in een la. Wij doen een bod dat je niet kunt weigeren.
Harde knaken of korting op andere producten. Alles hebben wij er voor over om onze materialen her te gebruiken en te blijven gebruiken.

4 Coins voor een vriend

Je kunt ook altijd je punten weggeven aan een vriend, familielid of gewoon iemand die het heeft verdiend. Zo help je ons om het idee van circulair product ontwerpen te verspreiden en het imago van gerecyclede materialen te verbeteren.